Doelinspiratie

Wekelijks inspiratie

Je kent ze vast wel; de gekke lijstjes met allerlei “dagen van” maar waar jij met je social media niets mee kunt. Ik ken ze ook. Daarom maak ik het je makkelijker. Iedere week opnieuw een mailtje met inspiratie om jouw social media helemaal op jouw manier te vullen. 

Iedere week nieuwe ideeën en suggesties om in contact te komen met jouw volgers zodat je zorgt voor interactie.

Gekke dagen

Natuurlijk is er niets mis met al die bijzondere dagen, ik ben dol op Sint (Pannekoek)! Maar als je je wilt onderscheiden heb je wel ideeën nodig om dat te doen. Uiteindelijk wil je toch in gesprek gaan met je volgers!

Zit jij ook telkens weer te zoeken naar inspiratie wat je moet posten? Dat hoeft niet langer met de Doelinspiratiemails! Ze zijn niet datumspecifiek, dus je kunt ze gebruiken wanneer jij behoefte hebt aan nieuwe ideeën!

Social media hoeft niet aan te voelen als hard werken, het is leuk! Helemaal als je de inspiratie wekelijks krijgt toegestuurd 🙂

Coming Soon!

De inspiratiemails worden binnenkort opgestart. Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer we beginnen? Meld je dan nu vast aan voor de nieuwsbrief hieronder of volg me via Facebook en Instagram en jij bent als eerste op de hoogte!