Dauw & Doel experts

Om je bedrijf nog verder te helpen groeien deel ik niet alleen mijn eigen kennis en ervaring op het gebied met je, maar werk ik ook samen met een aantal experts. Zij kunnen je – elk op hun eigen vakgebied – de kennis brengen die jij meteen kunt gebruiken.

In de komende tijd zal ik ze aan je voorstellen:

Kelly Kluve - SEO Expert

Kelly Kluve

Search Engine Optimization expert

Dit is Kelly, SEO expert en oprichter van My Marketing School.  Zij helpt je aan een duidelijke online marketing strategie die voor meer bezoekers en klanten uit Google zorgt. 

Zij is de Dauw & Doel SEO expert en legt alles uit in duidelijke taal uit zodat jij er zelf mee aan de slag kunt.

Lees hier Kelly’s eerste blog

 

 

 


Mieke LangenhuizenMieke Langenhuizen - Instagram Expert

Instagram Expert

Dit is Mieke, Instagram expert bij Social Monday. Zij legt je in begrijpelijke taal uit, hoe je Instagram inzet, wat de mogelijkheden zijn, en hoe je Instagram video’s maakt.

Zij is onze Dauw & Doel Instagram expert en met haar enthousiasme en duidelijke uitleg krijg jij ook zin om dit kanaal in te zetten voor jouw bedrijf!

Lees hier Mieke’s eerste blog

 

 


 

Marlot Bastiaenen - Blogexpert

Marlot Bastiaenen

Blogexpert

Dit is Marlot, al haar halve leven blogger op The Coffee Type en content creator. Zij vertelt je alle ins en outs over bloggen zodat jij ook meer bezoekers naar je website kunt halen.

Zij is onze Dauw & Doel blogexpert en met haar handige tips start jij ook je eigen blog!

Lees hier Marlot’s eerste blog.

 

 

 


Patty Smeets - Facebookexpert

Patty Smeets

Facebookexpert

Dit is Patty Smeets, Facebook expert & Contentspecialist. Zij leert je op een heldere manier hoe je Facebook effectief inzet voor jouw onderneming. Je leert hoe je jouw product of dienst onder de aandacht kunt brengen via Facebook advertising. 

Zij is onze Dauw & Doel Facebook expert en met haar waardevolle tips en heldere uitleg kun jij straks zelfstandig aan de slag met Facebook voor jouw onderneming.

Lees hier Patty’s eerste blog

 


Shelley Barendregt Nieuwsbriefexpert

Shelley Barendregt

Nieuwsbriefexpert

Dit is Shelley, email marketing expert en oprichter van Hashtag Lifegoals. Zij leert je haar favoriete strategieën om een converterende email lijst op te bouwen en te behouden.

Zij is onze Dauw & Doel email marketing expert en deelt graag haar enthousiasme en praktische tips met je, zodat jij hier meteen mee aan de slag kunt!

 

 

 

Wil je op de hoogte worden gebracht als één van de experts is toegevoegd? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief of volg Dauw & Doel op Facebook of Instagram.